Spring naar inhoud

Tersluiks

Sluikstorten in Lier. Te Voet in de Stad. Hendrik Elie Vanden Abeele

Stad Lier heeft terecht besloten tot een beetje sensibilisering rond sluikstorten. Twee-honderd-en-vijf-duizend kilo sluikstort wordt er jaarlijks opgehaald. Dat dat aan opruimen honderd-dertig-duizend euro per jaar kost, vind ik eigenlijk nog niet eens het belangrijkste probleem — het is dan ook maar één van de argumenten tegen de kwalijke gewoonte niet zelf voor je afval te zorgen. Hier laat de stad zien hoeveel afval er gemiddeld links en rechts gevonden en opgehaald wordt per week. Misschien wel goed om hierop eens de aandacht te vestigen, al ontpopt het stadsbestuur zelf zich met deze actie tot opper-sluikstorter. Wat mij op deze foto intrigeert (na de feiten, zag het niet toen ik de foto nam), is dat er rechts op de achtergrond, op de stoep voor drogisterij Bilsen, drie kleine afvalzakjes lijken te liggen. Ik denk niet dat dat onderdeel is van deze installatie?

Lier, Grote Markt, 23 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: