Spring naar inhoud

(Niet) het einde van de wereld

Voetpad stopt. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Ach, foto’s als deze kun je makkelijk maken. Een voetpad en/of een fietspad, netjes aangelegd, stopt plots (vaak bij een gemeentegrens). Vroeg of laat wordt er misschien een vervolg aan gebreid, maar misschien ook nooit. Goeie gelegenheid om er voor te pleiten bomen te laten staan en zo nodig fiets- en voetpaden er langsheen te leggen. Neem dan een beetje ruimte af van de straat zelf, die kan dat wel hebben. Op deze foto is verder geen rijdende auto te zien. Dat is een vertekend beeld. Het is geen drukbereden steenweg, maar er is toch flink wat verkeer. En wat er rijdt, rijdt snel. Ik vond het tot hier prettig ongestoord stappen. Verderop is het eerder, wel ja, prettig gestoord.

Leuven, Oudebaan, 3 februari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: