Spring naar inhoud

Onbeheerde fietsen worden ‘onmiddellijk’ verwijderd

Fietsen Grote Markt. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Onmiddellijk. Dat is een rekbaar begrip hé! Waar de Brusselsestraat te Leuven in de Grote Markt overgaat (of omgekeerd) is het altijd een belachelijke wirwar van fietsen. Let wel en met nadruk: ik heb niets tegen fietsers, wel tegen de manier waarop ze hun voertuig achterlaten. Dat de beheerders van de stad er maar zwakjes toe komen genoeg fietsenstallingen te voorzien is nauwelijks een excuus. Als er een bord staat dat je hier je fiets niet mag parkeren, dan doe je dat gewoon niet. Punt. En aan de beheerders: als je schrijft dat je onbeheerde fietsen onmiddellijk gaat weghalen, doe dat dan ook asjeblief. ’t Is ’t een of ’t ander.

Leuven, Brusselsestraat/Grote Markt, 6 maart 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: