Spring naar inhoud

Plakkatief #9 Paal en punt

Homofobie. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Ik probeer mij voor te stellen hoe iemand, vanuit een terecht verzet tegen homofobie, hier en daar op een paal een sticker ‘against homophobia’ plakt. Het lukt, ik begrijp het, ik zie het voor me. Ik kan het me moeilijker voorstellen hoe iemand anders vervolgens met enig geduld diezelfde sticker van de paal probeert te halen. Zonder succes, want de boodschap is nog steeds zichtbaar. Overigens, beste sticker-eraf-prutser: ‘niemand is illegaal’ (zie zelfde paal), ook homo’s niet.

Wat mij aan die ‘niemand is illegaal’-sticker intrigeert is de dubbele punt op de A, en de punt onder de G. Iemand heeft duidelijk een punt willen maken.

Boeiende paal.

Leuven, Kapucijnenvoer, 25 april 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: