Spring naar inhoud

Groundtext #26 Met pit

Passata. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Ah, die boodschappenlijstjes toch. Deze is van iemand met pit: havervlokken, ontbijtgranen, rode vruchten, sesamzaadjes, pittabroodjes en ‘dip’. Verder nog wat bananen, iets voor de poes (of staat er pees — wortelen of zo?), en (con)ditioner. Het merkwaardigste lijntje is het geschrapte: er lijkt ‘appel passata’ te staan. Ik mag hopen dat dat niet bestaat — of indien wel dan is het iets appelmoes-achtig. Of zijn er appels van het merk of type ‘passata’? Hoe dan ook, niet alleen verscheen er een vraagteken bij de appel, uiteindelijk werd het hele regeltje gewoon geschrapt. En ten slotte belandde het hele lijstje op straat. Goed voor Te Voet in de Stad.

Leuven, aan de Carrefour bij de Ring, 24 april 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: