Spring naar inhoud

Als een Café in Frankrijk

Café Lefetz. Mont-Saint-Eloi. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele Traen

Als ik later groot ben ga ik in Frankrijk een dorpscafé nieuw leven in blazen. Ik vond alvast een prachtig établissementje: Café Lefetz (‘Au repos des Touristes’), op de hoek van de Rue du Général Barbot en de Rue des Tours, temidden de hippe grootstad Mont-Saint-Eloi.

Mont-Saint-Eloi, 10 juli 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele Traen

2 antwoorden »

 1. Dag Hendrik, Geweldig idee en als ik groot ben dan kom ik in je café zitten niets doen en genieten….. ik mis wel een terrasje of is er een koertje achterin? Ik zit graag in de zon als die er is! ’t Kan wel erg mistroostig zijn daar in Noord-Frankrijk in de winter….nu lijkt het prachtig met die ramen die perfect passen bij de hemel. Ik dacht wel dat jij nu in Oslo vertoefde, dat is nogal ver van Sint-Elooiberg niet? Hopelijk daar ook zonnig met staalblauwe hemel? Gr, Klaartje

  Like

  • Hallo Klaartje
   Dank voor je reactie en geen paniek: ik ben niet echt van plan ergens in een (sic) dorpje in Noord-Frankrijk een café te gaan openhouden. Maar het is toch een mooi plekje en een terras moet daar te regelen zijn en er is een ruïne die toeristen aantrekt en het uitzicht is er mooi en er is een mooi grasplein met prachtige linden en beuken etc. En ja ik ben/was in Oslo, maar de foto had ik eerder al genomen.
   Veel groeten en dank voor je bericht,
   Hendrik

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: