Spring naar inhoud

Te Voet in de Stad, tweede reeks

Te Voet in de Stad. Heleen Vanden Abeele

Klaar voor een tweede grote reeks posts hier op Te Voet in de Stad? Na een flink lange pauze ik alleszins wel. En tot het voortdoen werd ik zopas aangemoedigd door mijn oudste dochter Heleen, die op haar blog ‘Mijn Internet Schetsboek’ deze prachtige tekening publiceerde. Tot binnenkort voor meer op Te Voet in de Stad!

Hendrik Vanden Abeele

1 antwoord »

  1. Waw! Dit is een leuke en hoopvolle boodschap na zo’n triest weekend vol afschuwelijke berichten. Je dochter heeft talent Hendrik, net als de papa natuurlijk! Toch fijn als je kinderen je aanmoedigen en stimuleren… dat is niet evident. Ik kijk alvast uit naar de komende reeks, maar hoop dat je niet te veel kauwgom aan je voeten krijgt en af en toe een rondslingerend blikje of flesje opraapt :-). Veel plezier en succes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: