Spring naar inhoud

Groundtext #57 Bal

IMG_3326 (1)

Gisteren maandag gaf ik te Gent een lezing over het twaalfde-eeuwse manuscript met de roepnaam Codex Calixtinus. Tijdens de pauze kwam een vrouw naar mij toe, en ze zei: “Ik snap er geen knijt van.” Nou, mevrouw, kijk dan eens naar dit papiertje dat ik zondag op de grond vond. Hier snap ik op mijn beurt ‘geen knijt’ van. Of geen bal — het woordje rechtsonder? Wie mij helpen kan helpe mij — dat heb ik met die mevrouw ook gedaan, mag ik hopen.

Heverlee, Waversebaan, 13 december 2015, Foto Elie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: