Spring naar inhoud

Groundtext #85 Profiler

Groundtext #85 Hall. koor. Leuven, Vismarkt, 21 november 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele. Te Voet in de Stad

Als je in de recherche-opleiding zit, dan krijg je volgens mij Groundtext-papiertjes te lezen. Vooral de boodschappenlijstjes zijn machtig interessant. Wie is dit, die ondermeer ‘wat charcuterie’, ‘een doos penne’, ‘een doos spirelli’, een ‘doos dash’ en ‘becel (smeren)’ wil gaan kopen, en ‘een zakje hardgekookte aardappelen’, en ook fruit, en sla (beiden onderlijnd maar het eerste met nog een pijl erbij). Een virtuoze profiler, misschien geholpen door een grafoloog of zo, kan ons het geslacht en de leeftijd van deze schrijver meedelen. Ik kan het ook, denk ik, approximatief, meer op aanvoelen dan op studie gebaseerd, maar dat durf ik niet aan het internet toevertrouwen.

Bange scheet.

Leuven, Vismarkt, 21 november 2015, Foto Elie Henri Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: