Spring naar inhoud

Groundtext #92 Dagelijkse Kost

Groundtext #92 Preistengels. Leuven, Naamsepoort, 1 november 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele. Te Voet in de Stad

Dat zijn duidelijk de ingrediënten voor een Dagelijkse Kost van Jeroen Meus: Kabeljauw met preistoemp en beurre blanc van witbier. Ziehier.

Neem deze post van Te Voet in de Stad mee naar de winkel. Super Handig! Geen ingrediëntenlijst meer te schrijven! Revolutionair! Uiterst comfortabel! Laat een ander het werk doen! Alleen nog maar kopen en koken! Formidabele tijdswinst!

Succes en smakelijk!

Leuven, Naamsepoort, 1 november 2015, Foto Elie Henri Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: