Spring naar inhoud

Feestelijkheid

IMG_4095

Ja ’t is feest vandaag. Dit is de vijfhonderdste post op tevoetindestad.be. Dat verbaast en pleziert, net zoals deze achttien (ja, 18) borden op de hoek van de Kapucijnenvoer en de Minderbroedersstraat te Leuven. Ik tel ook vijf losse palen en vier vaste. En ik zie een verwaarloosde stoep, een lappendeken van asfaltveldjes, restanten van parkeerverbodstrepen en een half vergaan zebrapad. Ik heb het hier al eerder gezegd, geloof ik, maar ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis herhaal ik het graag: een stad heeft een schepen van Openbare Esthetiek nodig.

Leuven, zaterdag 27 februari 2016, 12u21, Foto Hendrik Elie Anna Marie ‘Tevoetindestad’ Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: