Spring naar inhoud

Groundtext #152 Handgeschreven

groundtext-152-aard-beien-leuven-redingenhof-25-juni-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stad

Handgeschreven dingen zijn geweldig. Ze zijn uniek. Zoals iemands stem en iemands vingerafdrukken, zo is ook iemand handschrift uniek, toch? En soms (bijna) onleesbaar. Deze kerel (denk ik, het voelt mannelijk) heeft net voor het weggooien of per ongeluk verliezen van dit papiertje wijn gekocht, en hesp, en rucola, en zalm, eieren, zwarte peper, wc-papier. Ook ‘aard beien’ — unieke spelling. Verder nog een vijftal items die ik ook na veelvuldig staren niet echt ontcijferd krijg. (Moet dat niet zijn: ontletterd, eigenlijk? Haha, beetje flauw, ik weet het.) Onder de aard beien staat mogelijk ‘spoelmiddel’. Voor die vier andere handgeschreven boodschappendingetjes: oproep aan de bevolking: hulp, en help!

Leuven, Redingenhof, 25 juni 2015, Foto Hendrik Elie Anna Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: