Spring naar inhoud

Ticketing #3 Chopsticks

ticketing-3-chopsticks-leuven-kapucijnenvoer-18-april-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stad

Ik kom er wel eens, in de Circle Asian Supermarket. Vroeger was daar een video-winkel, maar dat is in deze Netflix-tijden een onmogelijke onderneming geworden. Dus bleef de Circle Video Store een tijdje leeg staan, tot er die Aziatische winkel in kwam. Die pakten het slim aan: naam en logo van de vorige winkel gewoon overnemen.

Er zijn er veel, van die winkels, in Leuven. De Circle is misschien de grootste. Erg interessant om er in rond te lopen. De exotiek druipt er af. Er staan rij aan rij dingen te koop waarvan je het bestaan niet kon vermoeden. Geweldig! En omdat het vaak nog in bijzondere verpakkingen zit ook, laat je je makkelijk tot het aanschaffen van merkwaardige dingen verleiden. Zoals onlangs nog. Pindanootjes, in hun jasje. Zag er goed uit. Thuisgekomen toch maar wat nader naar de ingrediënten gekeken: behandeld met look en suiker (sic). Laat ons zeggen dat ik niet alles wat in de Circle te koop is, lekker vind.

De persoon die dit kassaticket enkele straten verderop verloor, kocht Sun Clad Shinode (dat is Sushi-rijst) en Roasted Sea Laver (zeewier dus). Sushi-feestje, zeker? Ha ja, want ook nog 5 paar ‘chopsticks’ — de Aziatische vork. En om het af te maken: zware thee. Meer moet dat niet zijn. En dat alles voor minder dan €10.

Ticketing #3 Chopsticks. Leuven, Kapucijnenvoer, 18 april 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele. Te Voet in de Stad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: