Spring naar inhoud

Op- en afbouwen

op-en-af-bouwen-leuven-andreas-vesaliusstraat-15-juni-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stad

Ik vind niet dat ik conservatief ben, maar ik geloof dat ik bij het slopen van een oud gebouw (enkele tientallen jaren volstaat) toch altijd een zeker hartzeer voel. Dat was ook zo met delen van het Remy rusthuis in Leuven. Maar door dat slopen is er open ruimte bijgekomen, en alhoewel ik de moderne trend van langwerpige rechthoeken in die nieuwe gebouwen (rechts) maar zo zo vind, is het op die plek in Leuven eigenlijk toch gewoon beter vertoeven. Dit is een foto van de dagen tussen slopen en weghalen van de rommel (in de diepte). Wat heb ik dat mooi gedaan, met die gele kader er rond. Geniaal!

Op- en afbouwen. Leuven, Andreas Vesaliusstraat, 15 juni 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele. Te Voet in de Stad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: