Spring naar inhoud

Verbeterde formule

verbeterde-formule-leuven-rattemanspoort-28-november-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stad

Leuk affichke. Je zou denken dat een goede opvoeding genoeg is opdat iemand die naar het toilet moet naar een toilet gaat, iemand die vuilnis heeft het in een vuilnisbak gooit, en iemand die ’s nachts op straat loopt het een beetje rustig houdt. Maar na twintig jaar in Leuven wonen weten we wel beter natuurlijk. Bepaalde delen van bepaalde straten of straatjes ruiken op bepaalde momenten steevast naar urine; vuilnis ligt werkelijk overal, die brave mannen en vrouwen met hun opruimkarretjes geraken niet rond; en respect voor nachtstilte is zo goed als onbestaande. Als dit affichke een klein beetje over die situatie doet nadenken, dan ben ik al blij.

Leuven, Rattemanspoort, 28 november 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: