Spring naar inhoud

Verzegeld

Verzegeld. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Het is niet iets wat je graag ziet, en het is iets wat je bijna nooit ziet. Ik had zoiets nog nooit gezien, tot ik enkele dagen geleden op mijn zwerftochten door de stad langs een huis kwam dat verzegeld is. Letterlijk: met een papier en twee rood-wassen zegels dichtgeplakt. Verbreken van de verzegeling “geeft aanleiding tot correctionele vervolging”. Hm, pijnlijke situatie. Een echtscheiding, wellicht, en geen prettige? Of een erfeniskwestie? Niet om mee te lachen, dat staat vast. Alleen: hoe gaat dat dan met dat huis? Met de post, bijvoorbeeld? Hopelijk blijft het niet te lang verzegeld, dit (aan de buitenkant mooi uitziende) huis. Is het niet voor de bewoners, dan al helemaal voor de planten voor het raam. Zegels of niet, die moeten bewaterd worden hé!

Leuven, binnenstad, 12 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: