Spring naar inhoud

Plakkatief #1 Sticker-erfgoed

Sticker Handelsbeurs. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Niet ver van waar ik woon weet ik al zo lang als ik er passeer een sticker op een vierkante waterafvoerpijp hangen. Aangezien ik sinds de start van tevoetindestad.be in een verhoogde staat van waakzaamheid rondloop, heb ik er nu eens extra hard naar gekeken. Zie je het ook? Dit is een sticker uit 1976 — puur erfgoed, bijna veertig jaar oud. Of het kleinood ook daadwerkelijk sinds die tijd op die buis hangt, dat zou ik niet kunnen zeggen. Misschien wel. Hoe dan ook: so seventies!

Leuven, Kapucijnenvoer, 18 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: