Spring naar inhoud

Gladdig

Bagels & Beans. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Ooit is een straatontwerper op het lumineuze idee gekomen de zijkanten van de Leidense verkeersvrije Maarsmansteeg te beleggen met gladgepolijste blauwe steen. Mooi, dat wel, maar als zoiets nat wordt, dan kijk je maar beter uit. Ongetwijfeld is hier al eens iemand onderuit gegaan, anders hadden de uitbaters van Bagels & Beans niet dit waarschuwende bericht gehangen. Bagels & Beans Leiden is één van de meer dan vijftig vestigingen van deze keten in Nederland. Maar wat nog Nederlandser is: je kunt hier ‘pinnen’, en zowat iedereen die hier komt draagt de nationale combinatie rood/blauw. Om het Hollandse effect te maximaliseren (hihi) heb ik het hout op de achtergrond een extra oranje tint gegeven. Hup Holland!

Leiden, Maarsmansteeg, 14 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: