Spring naar inhoud

Nummertje-trek #64 Triniteit eeuwigheid

Nummer 64. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Vanden Abeele

Soms wil je er heel erg zeker van zijn dat de postbode je brievenbus niet mist. Ik denk dat dit huis nummer 64 draagt. En wie is Michel S., die in 1936 zijn naam in de gevel van dit huis heeft gekrast? Het kan een vervalsing zijn. Indien niet, dan is Michel vandaag een krasse knar — je voornaam in een gevel krassen, dat is zo tiener, dus deze man is nu naar schatting minstens 90 jaar. Michel, als je dit leest: het ziet er naar uit dat je vereeuwiging aan het lukken is.

Leuven, 24 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: