Spring naar inhoud

Pastoep

Stelling en Stoep. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Als voetganger zou ik het wel fijn vinden dat gevelrestaurateurs en andere stelling-op-de-stoep-plaatsers voor een makkelijke en veilige doorgang voor voetgangers zouden zorgen. Dit is hoe het niet moet: stoep afgesloten, je kunt niet doorlopen (wat bij veel stellingen wel kan), er is geen nachtverlichting, geen waarschuwing voor werken. Ik weet het ik weet het, dit is misschien wat pietepeuterig en klagerig, maar toch. Dit is al geen comfortabele straat voor de voetganger. De stoep is smal, er staan altijd veel fietsen (zie verderop), en het is een tweerichtingstraat waar eerder snel wordt gereden. En bovendien, volgens mij is dit gewoon niet conform de reglementen. Pastoep met de stoep!

Heverlee, Broekstraat, 27 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

2 antwoorden »

  1. In ’t vervolg ook eens naar de mooie lucht kijken Hendrik en niet enkel naar de ‘stoep’…. én vooral ene komen drinken bij ons….!! Je weet het zijn….Groetjes, Klaartje

    Geliked door 1 persoon

    • Volgens mij is “In ’t vervolg” een café in Leuven. Jazeker Klaartje, ik loop ook vaak met mijn neus in de lucht hoor! En ene komen drinken bij jullie: graag, alleen zie je me liever niet om 8u47 aanbellen, denk ik. Bedankt voor je bericht en tot genoegen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: