Spring naar inhoud

Groundtext #11 Met de bus naar ‘de voetbal’

Voetbal. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Busticketje met daarop geheugensteun van de wedstrijden die je wil volgen (of waar je op wil wedden, misschien?). Vier van de vijf wedstrijden in tweede klasse, de zogenaamde Proximus League. Het gaat om speeldag 23, het weekend van 24/25 januari 2015. Brussel—OHL werd 1-1. Ook Sint-Truiden—Aalst eindigde op die cijfers, ook een gelijkspel dus. Zaventem bakte er tegen Lommel niet zo veel van: thuis verloren met 0-3. En Heist tegen Seraing was ietsje beter, maar ook niet goed: thuis verloren met 1-3. De vreemde eend in de bijt is Zulte-Waregem tegen Westerlo, wat een wedstrijd uit eerste klasse is. Zelfde speeldag, en weer een thuisnederlaag: 1-3. Meneer de busreiziger/voetballiefhebber: als je er je geld op ingezet hebt dat geen enkele van deze wedstrijden op thuiswinst zou eindigen, dan heb je een goed weekend gehad.

Leuven, Schepenstraat, 25 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: