Spring naar inhoud

Groundtext #12 Fris groen en soepballekes

Soepballekes. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Een makrofoto. Stoeprand, ietwat verdord groen, en dan dat kleine sprietje groene frissigheid. Twee kleine, moedige blaadjes. Stukje van een boodschappenlijstje — met voorsprong (tot hiertoe) de meest voorkomende handgeschreven ‘groundtext’. Het recept uitgetikt, of de benodigdheden zelf? Room niet vergeten. En ‘soepballekes’? Check! Voorts zeker ook nog twee peren. Soep met balletjes en room vooraf, en peren nadien. Ziet er goed uit, vind ik. Ik kom ook en ik breng mee: een lasagne of zo?

Leuven, Naamsepoort, 27 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: