Spring naar inhoud

Groundtext #21 Vingerknip

Algebra. Te Voet in de Stad. Foto Barbara Somers

Primeur op Te Voet in de Stad: een foto die ik niet zelf nam. Zangeres Barbara Somers vond deze groundtext op haar stoep. Bizar papiertje. Het lijkt er op dat het een kladje is van iemand die wat bijles elementaire algebra gaf, met veel plusjes en minnetjes en talloze voorbeelden van hoe die plusjes en minnetjes zich ten opzichte van elkaar gedragen. Het bizarre element is vooral de dwarsliggende notenbalk waarop iemand een eenvoudig ritme noteerde (paa-paa-papa) en hoe dat ritme te verdelen over vingerknip, been en hand. Cool.

Dank, Barbara, voor de toezending, enne: meer van dat!

Borgerhout, Goedendagstraat, januari 2015, Foto Barbara Somers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: