Spring naar inhoud

Teken aan de wand #9 Huisje Tuintje en erger

Huisje Tuintje Kanker. Te Voet in de Stad. Foto Stratton Bull

Voor de tweede keer op even veel dagen een gastoptreden hier op Te Voet in de Stad. Deze keer een inzending van mijn dierbare collega Stratton Bull. Enkele jaren geleden kwam hij dit merkwaardige, cynische beeld tegen. Zelf zegt hij er dit over: “Volgens mij is dit getekend uit pure woede, te zien aan de stijl en de uitdrukking. Maar het is niet duidelijk of het over een geval van kanker gaat dat het mooie gezinsleven is komen verpletteren, of eerder over het feit dat het zogenaamde knusse gezinsleven eigen maar niks is, een soort kanker. Ik vermoed zelf het eerste — of ik wil dat wel vermoeden omdat het een zeer pregnant beeld is.”

Leuven, 16 oktober 2011, foto Stratton Bull

2 antwoorden »

  1. Geachte beheerder,
    Bedankt voor deze grote eer. We zullen blijven uitkijken naar archeologische schatten.
    Uw trouwe dienaar,
    Stratton

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: