Spring naar inhoud

Langgerekt Nee

Brievenbus. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Huisbaas hangt voorgevel vol brievenbussen. Huisbaas plakt op elke brievenbus een nee-sticker: geen gratis pers en geen reclamedrukwerk. De vraag is wat er dan wel in die brievenbussen terecht komt. Een huis met dertien bussen in Leuven, dat kan alleen maar een kot zijn. Dertien studenten. Ik denk dat ik bereid gevonden kan worden om alle brievenpost van deze dertien studenten van een heel jaar in één rugzak te voet van A naar B te brengen. Dat kan in deze tijden volgens mij niet veel zijn. Huisbaas doet rare dingen. Ik stel het me voor, hoe deze huisbaas aan de kassa van de Hubo met dertien brievenbussen staat aan te schuiven. Twaalf kopen, één gratis?

Leuven, Collegeberg, 3 februari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: