Spring naar inhoud

FOUND (Groundtext en zo)

Strangers' Lost Notes. Te Voet in de Stad. Daisy Bentley

Dankzij dochter Heleen op het spoor gekomen van iemand die papiertjes verzamelt à la Groundtext — waarvan er tot hiertoe op deze site 23 getoond werden. Daisy Bentley uit Norwich raapt ze op, fotografeert ze in professionele omstandigheden, en houdt ze netjes bij. (Ik raap nooit iets op, raak het niet aan, fotografeer alleen maar.) Op zes jaar tijd heeft Daisy 1500 van die briefjes bijeen gevonden. Geweldig! Tot 4 mei is er in Londen een tentoonstelling hierover, in de Stour Space Gallery.

Nu blijkt er ook nog een FOUND magazine te bestaan, en die verzamelen “love letters, birthday cards, kids’ homework, to-do lists, ticket stubs, poetry on napkins, receipts, doodles– anything that gives a glimpse into someone else’s life.” Meer hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: