Spring naar inhoud

Groundtext #84 ’t Hart

Groundtext #84 't Hart. Leuven, Kapucijnenvoer, 28 november 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele. Te Voet in de Stad

Ter gelegenheid van dit papiertje met een hartje nog eens Wikipedia opengeslagen, op de bladzijde Maarten ’t Hart. Lang niets meer van gehoord, dacht ik. Zijn liefde voor klassieke muziek is zo groot dat hij alle andere muziek rommel vindt. Jammer, toch? Er is in de klassieke muziek namelijk net zo veel rommel als in pop of jazz. Maar goed, ieder zijn ding. Verder zijn Maarten ’t Hart en ikzelf aan dezelfde universiteit gepromoveerd (Leiden), zij het op heel andere terreinen, en hij 46 jaar eerder dan ik. De naam van zijn vrouw leest als een gedicht: ze heet Hanneke van den Muyzenberg. En wellicht moet ik dus maar eens Een vlucht regenwulpen gaan lezen. Misschien is het een gat in mijn cultuur.

Leuven, Kapucijnenvoer, 28 november 2015, Foto Elie Hendrik Maarten Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: