Spring naar inhoud

Teken aan de wand #74 Bart en Lies

teken-aan-de-wand-74a-leuven-omgeving-minderbroedersstraat-21-augustus-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stadteken-aan-de-wand-74b-leuven-omgeving-minderbroedersstraat-21-augustus-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stadteken-aan-de-wand-74c-leuven-omgeving-minderbroedersstraat-21-augustus-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stadteken-aan-de-wand-74d-leuven-omgeving-minderbroedersstraat-21-augustus-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stadteken-aan-de-wand-74e-leuven-omgeving-minderbroedersstraat-21-augustus-2015-foto-hendrik-elie-vanden-abeele-te-voet-in-de-stad

Bart en Lies. En omgekeerd. Wat een liefde!

Teken aan de wand #74a, b, c, d, e. Leuven, omgeving Minderbroedersstraat, 21 augustus 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele. Te Voet in de Stad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: