Spring naar inhoud

Zorg

zorg. leuven, smoldersplein, 11 januari 2019. foto hendrik elie vanden abeele traen

In Leuven wordt dezer dagen het gerechtsgebouw aan het (Marina? Nee, Ferdinand) Smoldersplein gerenoveerd. Daartoe heeft het ‘paleis’ ondermeer een spectaculaire — en op spectaculaire wijze geplaatste — hoed gekregen: een reusachtig afdak bovenop het bestaande dak. Een en ander gaat zeker 250 werkdagen duren, en 2,5 miljoen euro kosten. Mooi dat er voor een gebouw zorg gedragen wordt. Hopelijk wordt er op vergelijkbare wijze zorg gedragen voor de mensen die er werken. (Als je enig cynisme ontwaart in de vorige zin, dan heb je dat goed gelezen.)

Zorg. Leuven, Smoldersplein, 11 januari 2019. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele Traen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: