Spring naar inhoud

Gevleugeld

gevleugeld. lier, rolwagenstraat, 10 januari 2019. foto hendrik elie vanden abeele traen, te voet in de stad.

Op je voordeur een sticker van de ‘Syndicale Federatie van de Belgische Rijkswacht’ uit 1998 hebben hangen, naast ondermeer zeker elf ‘Flügel’-stickers (‘Met Flügel is het sinds de introductie in 1996 altijd en overal feest. Het is ontstaan in de après-ski gelegenheden en heeft van daaruit zijn weg gevonden naar feestvierende jong volwassenen in discotheken, feestcafés en festivals’ — bron Prik&Tik), en een Red Bull poster met de gevleugelde woorden ‘Welke vleugels passen jou het best?’ — dat is allemaal leuk, maar dan ook nog de naam bedenken? Dan kom je op ‘Rolwagen Nachtwinkel’. Ter verklaring: let op de straatnaam.

Gevleugeld. Lier, Rolwagenstraat, 10 januari 2019. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele Traen, Te Voet in de Stad.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: