Spring naar inhoud

Groundtext #5 Sophie & Diego

Sophie & Diego Te Voet in de Stad Hendrik Elie Vanden Abeele

Een dubbelgevouwen gelijnd (ooit) wit papier op de stoep. Grijze stoep, maar ik speelde wat met mijn Adobe Photoshop Express, en toen werd de ondergrond plots groen. Mooi! Het is 1 januari vandaag, en ter gelegenheid daarvan sturen mensen — lichtjes ouderwetse mensen, misschien — elkaar nog wel eens een Nieuwjaarskaartje. Misschien ook deze persoon, die dus een lijstje met ‘ADRESSEN’ maakte. In hoofdletters en met een kader er rond. Geheel in de lijn van de reglementen van Groundtext heb ik het papier niet opengevouwen. Ik zie alleen ‘Sophie & Diego’ staan, en fragmentjes van een adres. De achteloze schrijver van dit lijstje heeft bij Sophie & Diego een check gezet: dat is alvast in orde dus. Het papier is betrapt, doet heel even denken aan de rioolputten-doordruk-kunst van Alechinsky. De geheimen van de rest van het document gaan aan me voorbij. Het belangrijkste is: Sophie & Diego, een mooi 2015 gewenst!

Leuven, Sint-Jacobsplein, 1 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: