Spring naar inhoud

Groundtext #18 Mr. Barney

Mr. Barney. Te Voet in de Stad. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Is dit de achterkant van een foto? En is dit dan met blauwe watervaste stift de identificatie van de man die op de voorkant ervan te zien is? De Groundtext-regels verhinderen me dit om te draaien. Jammer, want hoe ziet een selfie van Mr. Barney er uit? Als ik goed naar dit papier kijk, dan twijfel ik er sterk aan dat op de voorkant/achterkant hiervan (naar gelang hoe je het bekijkt) een foto te zien is. Ik denk dat het gewoon een to-do-briefje is. Niet vergeten een selfie van Mr. Barney te maken. Hola, neen, dat kan natuurlijk niet. Het is Mr. Barney zelf die tot zelfportret moet worden aangezet. Of maken we een selfie mèt Mr. Barney? Wie is Mr. Barney trouwens? Het zal wel niet om Barney Rubble gaan zeker, de buurman van Fred Flintstone? Het meest waarschijnlijk gaat het hier om Barney de purperen dinosaurus, een in sommige landen erg populair televisieprogramma voor kinderen (Barney & Friends). Bestaat al sinds 1987, bedacht door de Texaanse ‘moeder en voormalige lerares’ Sheryl Leach. Ja dat zal het wel zijn. Dit papiertje vond ik precies tussen twee scholen in, dus ik schat dat een stagiair als onderdeel van zijn/haar project met jonge kinderen voor ‘selfies’ met Mr. Barney zorgt. Cool.

Heverlee, Geldenaaksebaan, 29 januari 2015, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: