Spring naar inhoud

Groundtext #262 Niets is gratis, alles is gratis

Groundtext #262 Gratis mee te nemen. Heverlee, Naamsesteenweg, 8 oktober 2016. Te Voet in de Stad, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Niets is gratis, alles is gratis. In die laatste categorie: genieten van de nadrukkelijkheid van dit schrift en de extra krulletjes aan de stripverhaal-achtige hoofdletters van deze enthousiaste briefjesschrijver. De kern van deze boodschap was nergens te bespeuren: behalve het briefje zelf zag ik niets dat ik gratis kon meenemen (ook niets dat ik niet gratis kon meenemen, haha). Maar ernaar kijken, het fotograferen, op Te Voet in de Stad posten, er een beetje over lullen: allemaal gratis en voor niks. Heerlijk.

Nu we het daarover hebben, over gratis en over niet gratis! Veel van wat ik doe doe ik gratis, omdat ik het prettig vind. Maar mocht je me graag blijven volgen, mocht je me graag aanmoedigen om te blijven werken aan deze en andere projecten, en mocht je er toevallig warmpjes in zitten of wat over hebben, dan zou het fantastisch zijn dat je me af en toe een koffietje trakteert. Bijna letterlijk: ik maakte een Patreon-pagina (Engelstalig), waar je je kan inschrijven om me maandelijks een koffietje te betalen. Dat zou geweldig zijn. Ik zoek 31 personen die dit willen doen. Alvast bedankt! En zeg het verder!

Groundtext #262 Gratis mee te nemen. Heverlee, Naamsesteenweg, 8 oktober 2016. Te Voet in de Stad, Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: